Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

18. 9. 2009 16:13
Superstar-

jaky pan,takovy kram!Ja osobne bych za umeni panu a pani porotcu nevyhodil ani korunu.Ale mezi slepymi jednooky kralem.Co to je v sou byznysu,nejaky Habera?Jeste jsem ho na Radio Wien neslysel.

0 0
možnosti
RR

udor

18. 9. 2009 15:17
Už zase!

Sice máte pravdu, ale už jsem na podobné komentáře to narazil tolikrát, že ty výroky už začínají být klasikou.

0 0
možnosti
PN

viglib

18. 9. 2009 15:02
Podivejte,

porota nejsou zadni andelickove. A popisovane drsne komentare jsou nepochybne zamerem rezie. Prece jen kdyz poctvrte varite tu samou polivku, tak musite pridat neco noveho, aby to jeste nekdo jedl ;)

Nicmene, soutezici bych se narozdil od Vas nezastaval, protoze v prvni rade by individua, ze kterych lze udelat totalni hlupaky, vubec do takoveto souteze nemela lezt. Nekteri lide proste nemaji zadnou soudnost a porotu chapu, ze se jim to snazi celkem bez obalu rict. Mozna jdou nekdy az za meze neciho vkusu, ale to uz je show business.

Pokud chcete odusevnelou zabavu, zkuste jiny program :)

0 0
možnosti
PJ

Hip

18. 9. 2009 14:59
souhlasím

ale aspoň vidíte, jaký má většina Čechů vkus. Nova jen prodává to, po čem je poptávka. Proto je blesk nejprodávanějším deníkem a na vesnické Kabáty přijede víc lidí než na Madonu. Čeští brouci pytlíci s ponožkama v sandálích, ledvinkou a lahváčem v ruce to tak prostě chtějí:-).

0 0
možnosti
G

grinderman

18. 9. 2009 15:35
Re: souhlasím

hm hlavne, ze je to vysilane pod licenci z velmi kulturni Velke Britanie. A jestli je pro Tebe mirou pokleslosti vkusu nizka navstevnost koncertu Madony, tak te pic. ;-D

0 0
možnosti

lost

18. 9. 2009 14:59
absolutně nechápete

kultura + popkultura neni mateřská školka . ostatně , silným takové jednání může dodat energii a razanci , slabší tam nemají co dělat .v demokratické společnosti nepanuje demokracie v kultuře .

0 0
možnosti
PG

petyo

18. 9. 2009 14:52
Já bych..

...řekl, že jste nepochopila podstatu té soutěže. A mnozí co se snaží stát "superstar" aniž by vůbec někdy zpívali taky ne. O to přece v prvních kolech jde. Tam nikdo ty lidi nenutí aby tam ze sebe šli udělat idiota. Pokud neumím zpívat a nemám k tomu dostatečné sebevědomí tak tam prostě nelezu. Pokud jsem idiot a stejně tam jdu, tak musím počítat s tím, že budu za idiota.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik